14.5 C
New York
Saturday, September 30, 2023

Divisió d’opinions a San Marino per l’Acord d’Associació

Andorra la VellaLes notícies sobre les negociacions de l’Acord d’Associació amb la UE han generat gran interès i discussió a la Comissió Permanent del Consell d’Hisenda a San Marino.

En particular, es destaca la sortida de les negociacions del Principat de Mònaco i les declaracions recents del comissari de la UE, Schinas, referents a la necessitat de realitzar canvis en les polítiques fiscals dels microestats implicats en el procés d’associació.

Aquestes qüestions han estat el punt central de les comunicacions durant l’obertura dels treballs d’aquesta comissió. Tots els participants en el debat comparteixen inquietuds i han demanat aclariments als secretaris d’estat d’Hisenda Exterior.

Segons el diari Libertas, les principals preocupacions se centren en els efectes de la retirada de Mònaco de les negociacions i en l’evolució global d’aquestes. També s’ha posat èmfasi en aclarir el contingut i les implicacions de les declaracions del comissari de la UE, Schinas.

Aquesta situació té un impacte directe en les discussions d’Andorra amb la UE sobre l’Acord d’Associació, ja que els microestats europeus estan immersos en negociacions similars. Les decisions i declaracions dels altres països poden influir en el camí i els resultats de les negociacions d’Andorra amb la UE en aquest àmbit.

Segons informa RTV San Marino avui ha començat la missió anual a San Marino del Fons Monetari Internacional, que durarà fins al 28 de setembre. Aquesta cita, com sempre, és molt esperada a la República de Sant Marino, ja que implica una avaluació de l’economia i les finances públiques.

Source link

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,873FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles